Categories
! Ingen rubrik

Jag vill inte ha sex alls! Hela sanningen om din sexuella lust

Sex är en av de grundläggande behoven hos en person, ja. Men om din kropp är slut så mycket att du somnar på språng, välja mellan sex och sömn, kommer han välja sömn. Bara för att i smörets pyramid är en dröm över sex. Förresten, det är en myt att om kroppen känner att han dör, han försöker jämföra sista gången för att lämna avkomma, säger de därför av stark trötthet för vissa människor som du vill ha sex. I själva verket är det helt enkelt felaktigt tolkat hjärnans signaler: trötta kroppen försöker att nå sin ägare och drar växelvis alla strängar, men plötsligt fungerade.

kamagra jelly billigt

Därför, just frågade som det borde, vila inte bara fysiskt, men också moraliskt – och sedan titta på resultatet.

Nonfembrecy atmosfär

Kom ihåg skämt om det faktum att “huset är där du går utan trosor”? Hon i allmänhet, rätt. Om du omger irriterande föremål, ljud, luktar, då vill du inte ha sex på denna plats. Och om denna plats är ditt hem, faktiskt den mest bekväma platsen för dig är platsen för vistelsen, kommer det definitivt att påverka din libido. Det fungerar så här: Din önskan försöker öppna, men kommer på öronen (min svärmor knackar, grannarna inkluderar borr). Och stänger följaktligen tillbaka. Allt, kön kommer inte. Periodisk upprepning av sådan historia leder av önskan.

Vad ska man göra? Ta bort irriterande faktor. Flytta bort från hat svärmor, be om grannar att inte borra efter 23 timmar. Frakt. Det är möjligt att första gången kön inte kommer att vara, men åtminstone dig med en man är det värt att göra varandra i en normal inställning. Var uppmärksam, det handlar om irriterande faktorer, och inte om de som orsakar adrenalin. Det vill säga sex med en känsla av att du nu fångas i beslaget butik – det är roligt och surr, och kön väntar på utseendet på släktingar i sovrummet – det finns ingen.

Förändringar i hormon bakgrunden

Kanske du nyligen blev mamma. eller gravid. Under denna period kan din önskan antingen försvinna på roten eller öka till kosmiska höjder. Om det inte fanns några sådana händelser i ditt liv, råder vi dig att passera blod för hormoner – minskningen av libido kan signalera hormonell obalans, vilket i sin tur är ett tecken på en allvarligare sjukdom.

Du har länge varit tillsammans, och du har inga barn

Naturen lägger tre år från tidpunkten för upprättande av relationer till havande och fött barnet. Om detta inte sker, gjorde att kvinnan inte bli mamma, tror kroppen att fortplantningsförmågan av någon anledning inte fungerar, och släcks det. libido försvinner. Men lyckligtvis, vårt liv lydar inte helt och hållet en gång vid instinkternas gryning. Som praktik visar om båda partnerna tillämpar vissa ansträngningar för att diversifiera sitt sexliv, är libido inte sänkt, eller dess nivå kan återställa. Experiment, Gör upptäckt – Med hjälp av sexleksaker, nya platser för sex, tekniker och t.D. Kön i långsiktiga relationer är perfekt exakt det faktum att den första instinktiva mättnaden passerade, och partners kan påverka könets kvalitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *