Categories
Uncategorized

Hur man överlever en skilsmässa: Vilka tips skulle ge filosofer

Om ditt förhållande har beskrivits är det viktigt att överleva avsked med minimala förluster, som inte faller i förtvivlan. Hur man gör det? Vänd svaret på populära tänkare.

Som du vet är det filosofer som kan svara på alla frågor du är intresserad av. Sedan antiken är det ett uttalande som, om så önskas, kan du uppnå sanning och hitta betydelsen av livet. Och sedan för många, särskilt i början, verkar skilsmässan vara som världens ände, det är värt att kontakta råd av kända tänkare.

I https://karolienvanmieghem.be/communication-subject-material-articles-and-reviews-with-amazines-com-article-5/ stället för att engagera sig själv, är det värt att spendera den här gången för en detaljerad bekantskap med de kända kloka männen.

Så, till exempel den romerska tänkaren av Boeation skrev en bok under högtalarnamnet “tröst på filosofi”, vilket ger hopp om att filosofer har råd om detta. Filosofen rekommenderade oss att rikta dig mot något mer sublimt. I själva verket kan ingenting läka ett brustet hjärta som konst. Gå till en intressant utställning titt på den nya storfilmen, åter läsa de klassiska äventyrsromaner. Ju starkare du kommer att fokusera på självutveckling, desto mindre får du tid att lida.

Om du fortfarande behöver stöd och sympati, är det värt att söka efter någon andlig mentor. Ingen annan kan bli en Buddha. Född före vår era, predikade han för att bli av med att lida genom medvetenheten om hans sanna behov. Det var Buddha perfekt medveten om att den jordiska världen är full av lidande, men tänkaren lyckades hitta vägen för att överleva dem. Buddha skulle berätta för oss att lidandet är en snabb anledning till utveckling. Det är värt att komma ihåg att ingen person är försäkrad mot smärta och erfarenheter. Buddhister menar att depression och förtvivlan gör vår oförmåga att kontrollera sina egna önskningar. Detta kan hjälpa vanliga meditationer, samt införande och användning av sin smärta som en värdefull resurs för att uppnå fullständig likgiltighet – Nirvana.

Buddha skulle förklara att din smärta uppstår direkt från önskemål som inte kan tillgodoses. Ja, en nära person som en gång tycktes kärlek hela livet, men även om han stannade med dig, du skulle definitivt inte vara säker på. Om du vill stoppa lidande, måste du lära dig att sluta knuten till människor och saker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *